Legkorrel kip volledig


Legkorrel voor legkippen. Ook wel volledig legkorrel genoemd.
Perfecte opname voor een goede leg.
Voerhoeveelheid is afhankelijk van gewicht van de kip. (En ras of leeftijd).

Legkorrel: voer voor gezonde kippen en goede eieren


Onze legkorrel kip is een volledig diervoeder speciaal samengesteld voor pluimvee. Het voer is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van kippen. De samenstelling bevat hoogwaardige ingrediënten zoals tarwe, mais, haver en sojaschroot. Daarnaast zijn er ook andere belangrijke bestanddelen toegevoegd, zoals krijt, zonnebloemzaadschroot, graan bijproduct, olie/vet, plantaardige olie, vitaminen en mineralen, zout, aminozuren en monocalciumfosfaat. Dankzij deze uitgebalanceerde samenstelling krijgen kippen alle benodigde voedingsstoffen binnen om gezond te blijven en goede eieren te leggen.

Verpakking legkorrel of legmeel
Onze legkorrel en legmeel voor kippen worden verpakt in verschillende formaten. U kunt kiezen uit een verpakking van 5 kg, 20 kg of zelfs 50x 20 kg. Zo kunt u de hoeveelheid kippenvoer kiezen die het beste bij uw behoeften past. Of u nu een kleine hobbyboer bent met slechts enkele kippen, of een professionele pluimveehouder met een grote kippenpopulatie, wij hebben de juiste verpakking voor u. Met onze legkorrel en legmeel voor kippen kunt u er zeker van zijn dat uw kippen de juiste voeding krijgen die ze nodig hebben voor optimale gezondheid en productiviteit.

Legkorrel of legmeel bestellen
Als u op zoek bent naar hoogwaardig kippenvoer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze legkorrel en legmeel voor kippen is speciaal samengesteld om aan de voedingsbehoeften van kippen te voldoen. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en uitgebalanceerde samenstelling, biedt ons voer alle essentiële voedingsstoffen die kippen nodig hebben.

Online verkrijgbaar per 5kg zak of per pallet met 50 x 20kg zakken. Of af te halen per losse zak in onze winkel in Den Ham.
Palletprijs is inclusief verzenden binnen Nederland (m.u.v. Waddeneilanden). De levertijd is 2-3 werkdagen. Wanneer het naar België verzonden moet worden, neemt u alstublieft contact op voor de huidige verzendtarieven.

Het is ook mogelijk om een mix pallet samen te stellen met meerdere soorten voer door elkaar. Neem hiervoor contact met ons op via bovenstaand telefoonnummer of per mail.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Legkorrel kip volledig

  • Artikelnummer: 10282
  • Beschikbaarheid: Voorradig
  • €495,00

    per Pallet online, 1000 kg
  • Excl. BTW: €454,13

Gerelateerde producten

Legkorrel 5kg

Legkorrel 5kg

€4,95 Excl. BTW: €4,54

Legmeel kip volledig

Legmeel kip volledig

€498,00 Excl. BTW: €456,88

Geschoonde mais 20kg

Geschoonde mais 20kg

€469,00 Excl. BTW: €430,28

Tags: volledig legkorrel kip, kippenkorrel, kippenvoer per pallet, korrel kippen