Menu
Menu
Winkelwagen
We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren.

Over ons - CAVWinkel

✔ Uw Groene Vakwinkel

✔ Scherpe inkoopprijzen

✔ Hart voor boer en buitenleven

 

Het vertrouwde adres voor alle dier-, tuin- en agrarische benodigdheden.

Sinds de opening in 1968 van onze CAVWinkel in het hart van Den Ham, hebben we onze klanten voorzien van hoogwaardige producten. Of het nu gaat om dierbenodigdheden, tuinartikelen, agrarisch materiaal of klusgereedschap, bij CAVWinkel Den Ham is kwaliteit altijd gegarandeerd.

Als onderdeel van Uw Groene Vakwinkel keten bieden we niet alleen een uitgebreide selectie aan, maar ook scherp geprijsde artikelen dankzij onze voordelige inkoopstrategie. Met een voorraad van meer dan 15.000 producten zijn wij dé toonaangevende aanbieder in de regio.

 

Uitgebreid assortiment en deskundig advies

Bij CAVWinkel Den Ham vindt je een indrukwekkende voorraad van meer dan 15.000 artikelen. Ons deskundige team, met een passie voor tuin- en dierenwelzijn, staat altijd klaar om je te voorzien van vakkundig advies en ondersteuning. Wij kennen ons assortiment door en door, en mocht er een moment zijn dat we het niet direct weten, dan zetten we graag een stapje extra om je te helpen in onze winkel in Den Ham.

Van dierenvoeding tot ruiterspullen bij CAVWinkel in Den Ham

Sinds 2013 zijn de producten van CAVWinkel Den Ham niet alleen in de winkel te vinden. Sindsdien is er ook een webshop waar de artikelen uit onze dier-tuin-agri-winkel in Den Ham op te vinden zijn. Zo kun je onder andere terecht voor diverse dierenvoeding, tuingereedschap en paard- en ruiterartikelen. Daarnaast zijn er ook diverse boerderij artikelen en kleding te vinden zoals kinderwerkkleding of een warmteplaat voor kuikens.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze aanbiedingen

TuingereedschapTuinschepjes en krabbersPaard en ruiter

Kom langs en ontdek onze producten

Van harte welkom bij CAVWinkel aan de Dorpsstraat 58 in Den Ham! Bij CAVWinkel heb je een ruime keuze uit diverse tuinspullen.

Niet gevonden wat je zocht? Of heb je misschien ergens een vraag over? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers met diepgaande kennis van ons assortiment, staan klaar om je te voorzien van professioneel advies.

Voor meer informatie over huisdieren, tuingereedschap of agrarische producten kun je bellen naar +31 (0)546 671251 of stuur een e-mail naar webshop@cavdenham.nl