Over ons


✔ Uw Groene Vakwinkel


✔ Scherpe inkoopprijzen


✔ Eigen specialismenC.A.V. Den Ham bestaat al sinds 1968, toen de eerste dier-agri-tuinwinkel in het centrum van Den Ham zijn deuren opende. Bij de agrarische-, tuin- en dierenwinkel, gevestigd in Den Ham, in de buurt van Almelo, is een groot assortiment aan diverse dier-, tuin-, agri-, en klusartikelen te vinden. Omdat de winkel zich heeft aangesloten bij Uw Groene Vakwinkel, zijn de producten ook tegen een scherpe inkoopprijs ingekocht.

Ontdek het brede assortiment van CAVWinkel in Den Ham

Bij CAVWinkel Den Ham zijn meer dan 15.000 artikelen op voorraad te vinden. De medewerkers van tuin- en dierenwinkel CAVWinkel Den Ham zijn allemaal gespecialiseerd en kunnen u daarom altijd voorzien van een vakkundig antwoord. De medewerkers kennen het assortiment, en weten ze het even niet? Dan zoeken ze het bij tuincentrum CAVWinkel Den Ham graag voor u op. 

Benieuwd naar ons assortiment

Bekijk hier ons assortiment van tuin producten

Van dierenvoeding tot paard en ruiterspullen bij de winkel in Den Ham

Sinds 2013 zijn de producten van ons CAVWinkel in Den Ham niet alleen in de winkel te vinden. Sindsdien is er ook een webshop waar de artikelen uit onze dier-tuin-agri-winkel in Den Ham op te vinden zijn. Zo kunt u onder andere terecht voor diverse dierenvoeding en paard en ruiter spullen. Daarnaast zijn er ook diverse apparatuur en kleding te vinden. Denkt u hierbij aan kinderwerkkleding of een warmteplaat voor kuikens.


Kom langs en aanschouw onze diverse producten

Uiteraard bent u van harte welkom bij tuincentrum CAVWinkel Den Ham aan de Dorpsstraat 58 in Den Ham, nabij Almelo. Bij CAVWinkel in Den Ham heeft u een ruime keuze uit diverse tuinspullen. Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Of heeft u misschien ergens een vraag over? Spreek dan gerust contact met ons op of spreek een van onze medewerkers aan en zij helpen u hier graag mee verder. Neem voor meer informatie over uw huisdieren of andere onderwerpen contact op met onze tuinwinkel in Den Ham door te bellen naar +31546671251 of stuur een e-mail naar webshop@cavdenham.nl.