Einhell klopboormachine TC-ID 720/1 E


De Einhell Klopboormachine TC-ID 720/1 E is een krachtige machine met twee functies: boren en klopboren voor materiaalgerelateerde werkzaamheden. De klopboormachine is, dankzij een impactfunctie, krachtig genoeg om op ieder gewenst moment door ieder materiaal te boren. De elektronische snelheidsregeling zorgt voor materiaal- en toepassingsgericht werken, evenals de selecteerbare functies boren en klopboren, waarmee je de klopboormachine effectief kan aanpassen aan de werkzaamheden.
Rechts en links draaien zijn ideaal voor het boren en schroeven in hard materiaal. De vergrendeling voor continue werken zorgt voor comfortabel en gemakkelijk werken. Grote ergonomische softgrip oppervlakken maken aangenaam werken mogelijk. De extra handgreep kan je stevig bevestigen op de klopboormachine dankzij de ribbels op de handgreep.
De robuuste snelspanboorkop van 13mm houdt de gewenste accessoires (1,5 tot 13mm) op zijn plaats. De klopboormachine is ook geschikt voor bevestiging in een boorstandaard met een klemhals van 43mm. De massief metalen diepteaanslag is traploos instelbaar. De boorcapaciteit in respectievelijk hout/beton/metaal is 30/13/10mm.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Einhell klopboormachine TC-ID 720/1 E

  • Artikelnummer: 9488627
  • Beschikbaarheid: 3
  • €59,95

    per stuks
  • Excl. BTW: €49,55

Tags: boormachines, schroefmachines, klopboormachines