• Robijn wasverzachter Puur & Zacht 3 liter

Robijn wasverzachter Puur & Zacht 3 liter


Robijn Vloeibaar Puur & Zacht wasverzachter houdt je kleding heerlijk zacht en lekker fris. De wasverzachter zorgt voor behoud van de vorm en kleur van je kleding en beschermt bovendien tegen slijtage door de wasmachine. Zo blijft je kleding dus nog langer mooi. Met Robijn Vloeibaar Puur & Zacht wasverzachter weet je dus zeker dat je iedere dag weer kunt genieten van mooie, frisse en zachte kleding.

Verder is Robijn Vloeibaar Puur & Zacht wasverzachter hypoallergeen en dermatologisch getest. De wasverzachter is dus geschikt voor de delicate en gevoelige huid en dus ook voor de allerkleinste kleertjes. Je zult nooit meer bang hoeven te zijn dat een wasverzachter je was niet heerlijk lekker zacht zal maken als je kiest voor Robijn wasverzachter.

Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Je kunt hiermee doorgaan, totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Je zult zien dat je kleding langer mooi blijft!

Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar behorende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren.

Gebruik ook het juiste wasprogramma voor de verschillende materialen. En was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Met het wasmiddel en wasverzachter van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt.

- Beschermt je kleding tegen slijtage
- Langdurige frisheid
- Zachtheid voor de delicate en gevoelige huid
- Hypoallergeen en dermatologisch getest
- Extra geconcentreerd
- Houdt je kleding lang mooi

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Robijn wasverzachter Puur & Zacht 3 liter

  • Artikelnummer: 14817
  • Beschikbaarheid: 11
  • €5,75

    per stuks
  • Excl. BTW: €4,75

Tags: wasmiddelen, wasverzachters