• NEMA-T-BAG PHASMA AALTJES TEGEN SLAKKEN

Nema-T-Bag Phasma van Edialux: Biologisch bestrijding van slakken met aaltjes


Met aaltjes kan je op een geheel biologische wijze slakken bestrijden in ser- en moestuin. De Nema-T-Bag is zeer makkelijk in gebruik en is goed voor een oppervlakte van 50m² volledig slakkenvrij te maken. Door het uieke bewaringsproces genaamd Cryptobiose kunnen deze aaltjes, in tegenstelling tot gekoelde nematoden, tot 6 maanden lang bewaard worden. Dit komt doordat ze in een niet-actieve toestand gebracht zijn. Wanneer ze in contact komen met water worden ze terug actief.

Hoe aaltjes tegen slakken gebruiken?


Voor het toepassen dien je de Nema-T-Bag in water te plaatsen. Zo mengen de nematoden zich met het water waarna je ze kan toepassen met een gieter of een nematodensprayer. De aaltjes dringen de slakken binnen, vreten ze van binnenuit op en leggen er hun eitjes in. Na 2 tot 6 weken verschijnen er weer nieuwe aaltjes die opnieuw slakken gaan opzoeken om zo de gehele slakkenplaag te bestrijden.

Het grote voordeel van aaltjes is dat deze 100% veilig zijn voor mens en dier. Zo kan je dit zonder zorgen gebruiken tegen slakken in de moestuin!

Samenstelling: Aaltjes Phasmarhabdites hermaphrodita


Inhoud  Nema-T-Bag Phasma: 1 zakje voor 50m²

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

NEMA-T-BAG PHASMA AALTJES TEGEN SLAKKEN

  • Artikelnummer: 8078367
  • Beschikbaarheid: 2 tot 3 werkdagen
  • €33,95

    per stuks
  • Excl. BTW: €28,06