IMEX Glyfosaat-3 onkruidkiller 200ml


IMEX Glyfosaat bestrijdt onkruid tot in de wortel. De onkruidverdelger is  toegestaan voor doodspuiten van gazons voor heraanleg, sierbeplanting, moestuin, op open verharding (grindschelpen etc.) en onverharde terreinen. Een veel gemaakte fout is het toepassen op schone grond om onkruidgroei te voorkomen. Dit heeft geen enkele zin, het middel werkt alleen wanneer het op de vegetatie toegepast wordt. Na contact met de grond wordt deze onkruidverdelger snel geïnactiveerd en afgebroken. Daarom kunt u al één week na de behandeling opnieuw zaaien of planten. Na opdroging kunnen huisdieren weer op het behandelde gebied toegelaten worden.

De onkruidverdelger heeft een systemische werking en het moet via het blad naar de wortel trekken. Imex-Glyfosaat 3 is de opvolger van Imex-Glyfosaat 2. Het verschil tussen Imex Glyfosaat 2 en 3: Het hulpmiddel Tallowamine (een soort uitvloeier) is verwijderd uit het product. Dit middel was met name gevaarlijk voor de ogen en zit dus niet meer in de nieuwe variant.

Deze onkruidverdelger voor onder meer het gazon is een tegenhanger van het bekende merk Roundup. Het heeft dezelfde hoeveelheid werkzame stof als Roundup; 360 gram Glyfosaat per liter en werkt dan ook op een vergelijkbare manier. Er is een nieuwe toelating verkregen voor de particuliere markt en het product is verkrijgbaar in een verpakking van 200ml.

Dosering IMEX Glyfosaat-3


Gebruik circa 15ml in 0,5 liter water voor ongeveer 10m². Voor pleksgewijze toepassing 20ml in 1 liter water gebruiken. Met één flesje (200ml) kunt u tot wel 200m² behandelen!

Weersomstandigheden
Het mag niet te warm zijn, Glyfosaat onkruidverdelger werkt het best bij bewolkt weer met een hoge luchtvochtigheid. Toepassen bij droog weer wanneer het binnen 4 uur niet regent. Niet toepassen bij vorst, bij kouder weer kan het tot 14 dagen duren voordat u effect ziet.

Dit middel heeft een toelating voor pariticulier gebruik. Hoewel de werking gelijk is aan de professionele variant betekent dit dat het niet toegestaan is om dit middel bedrijfsmatig in te zetten.
Ook is het gebruik op verhardingen/bestratingen niet meer toegestaan.

Voordeliger te bestellen per 5 stuks!

Gevarenaanduidingen
Giftig voor in het water levende organismen met langdurige gevolgen.

Attentie
Dit product is uitsluitend toegestaan in Nederland en leveren wij daarom niet naar het buitenland.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Imex Glyfosaat 3 onkruidkiller 200ml

  • Artikelnummer: 7236417
  • Beschikbaarheid: 605
  • €13,95

    per stuks
  • Excl. BTW: €11,53

  5 stuks  €49,50 (Excl. BTW: €40,91)

Tags: Roundup, tegen onkruid, onkruiddoder