Met deze handzaadmachine, die te koop is bij CAVWinkel in Den Ham, nabij Almelo, is het mogelijk om heel precies te zaaien. U gebruikt de zaadstrooier door wat zaad in het bakje te doen en de opening af te stellen op de grootte van het zaad.

Handige handzaaimachine te koop voor het strooien van zaden

Met een handzaaimachine, die te koop is op de webshop van CAVWinkel in Den Ham, in de buurt van Almelo, wordt in één handeling een zaaivoor gemaakt. De handzaaimachine zorgt ervoor dat de zaden, die ook bij ons te koop zijn, in gelijkmatige rijen worden gezaaid. Ook wordt de zaaivoor door middel van de handzaaimachine weer dicht gemaakt en wordt de aarde aangedrukt.

Een handzaaimachine helpt u bij het strooien van zaden en is te koop in de winkel

In China werd in de tweede eeuw voor Christus al een handzaaimachine gebruikt. In Nederland was de zaaiviool de eerste zaaimachine. Deze zaaimachine werd tegen die tijd nog met de hand bediend. Tegenwoordig zijn er steeds meer innoverende producten op de markt die u helpen bij het verrichten van bepaalde werkzaamheden. Dit geldt niet alleen voor de automatische handzaaimachine, maar bijvoorbeeld ook voor een automatisch legnest.

Koop nu zelf de automatische handzaaimachine

De handzaaimachine is te koop via de webshop of bij ons in de winkel. U bent van harte welkom om eens langs te komen om advies te vragen aan een van onze gespecialiseerde medewerkers over alle agrarische producten. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Of heeft u misschien een andere vraag over bijvoorbeeld de automatische veescheermachine? Neem hiervoor gerust contact met ons op. Bel naar +31546671251 of stuur een e-mail naar het e-mailadres webshop@cavdenham.nl. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Handzaaimachine te koop

  • Artikelnummer: 2343260
  • Beschikbaarheid: 4
  • €4,60

    per stuks
  • Excl. BTW: €3,80